Pro knjiga

Platnene korice

Veliki izbor platana za vezivanje knjiga, njihovo kombiniranje s omiljenom fotografijom kao i mogućnost dotiska na korice nudi slobodu i kreativnost kod oblikovanja proizvoda. Pro knjigama su pridružene ekološke lanene, ukrasne vrećice.

Svojstva
  • Veličina stranice: 320 x 300 mm
  • Raspon: 50 ili 100 stranica
  • Papir: 250 g mat premaz
  • Osobine plastifikacije: sjajna ili mat
Materijali za uvez
Dorada korica
Dekorativne kutije
Mini knjige
Materijali za uvez

Kvalitetna platna za vezivanje knjiga različitih tekstura i boja:

Dorada korica
UV dotisk

UV otisak

Posebna UV tehnologija s upotrebom bijele boje omogućuje otisak na korice također i na tamnim materijalima. Možete kreirati bilo koji oblik, font i boju. Lak, kao dodatna opcija, podarit će Vašem proizvodu 3D izgled. Savjetujemo korištenje kontrastnih motiva u odnosu na odabranu boju korica.

Pol platno

Pol platno

Kombinacija platna i plastificirane fotografije na prvoj stranici zadovoljit će i ljubitelje klasičnog uveza knjige. Vaša fotografija na naslovnoj korici može biti mat, sjajna ili baršunasto plastificirana.

Platnica z okvirjem

Korica s okvirom

Korica s okvirom, ručno izrađena, ima udubljenu fotografiju veličine 120 x 120 mm. U Pro foto knjizi je moguća samo u kombinaciji s Duo koricama.

Duo platnica

Duo korica

Duo koricu odlikuje dvostruka debljina, koja knjizi daje prestižan izgled. Moguće je kombiniranje dvaju materijala različitih boja.

Kaširana platnica

Kaširana korica

Kaširana foto korica ima na svojoj osnovi kaširanu još dodatnu fotografiju te je primjerena za dodavanje na umjetnu kožu.

Dekorativne kutije
Slip box

Slip box

U ponudu smo uključili i dekorativnu ambalažu koja je oblikovana i krojena po mjeri odabrane knjige. Ručno izrađena kartonska Slip box kutija presvučena je s istovjetnim materijalom kao i korica. Slip box može biti u potpunosti otisnut s Vašim dizajnom.

Botique box

Boutique box

Kombinaciju prirodnog drva, izabranog platna za vezivanje knjiga ili naslovne korice tiskane po Vašoj želji, spaja elegantno dizajnirana ukrasna kutija Boutique box. Knjizi prilagođen drveni okvir dostupan je u prirodnoj, bijeloj i crnoj boji.

Clamshell box

Clamshell box

Clamshell box kutija sastavljena je od sjedišta napravljenog na mjeru te obloženog u knjigovezno platno i presvučene ljepenke, koja omogućuje potpuno savršeno prianjanje i zatvaranje. Moguće ju je obložiti knjigoveškim platnom iz naše ponude ili posebno otisnutom naslovnicom. Kutije se mogu izraditi i u odgovarajućim dimenzijama za druge proizvode. Na njima je moguće napraviti otisak u UV tehnici.

Decor box

Decor box

Elegantna dvodijelna kartonska kutija Decor box je dostupna u tri boje knjigoveznog platna: biserno bijela, siva (003) ili sivo-crna (008). Sjedište kutije je obloženo ukrasnom svilom, koja odgovara boji vanjštine.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kao poklon

Knjiga je poklon kojega često darujemo roditeljima, kumovima ili prijateljima. Upravo smo zato našim kupcima omogućili narudžbu Mini knjige. Mini knjiga se tiska koristeći istu pripremu kao velika, stoga za nju nije potrebno dodatno oblikovanje. Tiska se na tanji, 170 g premazni sijajni papir, koji nije plastificiran, jer zbog manje dimenzije ne dozvoljava isti način vezivanja kao velika knjiga. Veličina Mini knjige je 160 x 150 mm. Naručiti se može jedan ili više dodatnih primjeraka.

Primjeri Pro knjiga s platnenim koricama i ostalim dodacima