Pro knjiga

Otisnute korice

Pro knjiga s otisnutim koricama pruža oblikovanje cijele naslovne stranice s motivima najdražih fotografija i odabranim tekstom. Sjajna, matirana ili baršunasta plastifikacija ovitka štiti knjigu od vanjskih utjecaja te daje proizvodu profesionalni izgled. Kada odabirete osobine plastifikacije, na raspolaganju Vam je sjajna ili mat varijanta površine.

Svojstva
  • Veličina stranice: 320 x 300 mm
  • Raspon: 50 ili 100 stranica
  • Papir: 250 g mat premaz
  • Osobine plastifikacije: sjajna ili mat
Dorada korica
Dekorativne kutije
Mini knjige
Dorada korica

Potpuno otisnuta korica može biti sjajno, mat ili baršunasto plastificirana.

Dekorativne kutije
Slip box

Slip box

U ponudu smo uključili i dekorativnu ambalažu koja je oblikovana i krojena po mjeri odabrane knjige. Ručno izrađena kartonska Slip box kutija presvučena je s istovjetnim materijalom kao i korica. Slip box može biti u potpunosti otisnut s Vašim dizajnom.

Botique box

Boutique box

Kombinaciju prirodnog drva, izabranog platna za vezivanje knjiga ili naslovne korice tiskane po Vašoj želji, spaja elegantno dizajnirana ukrasna kutija Boutique box. Knjizi prilagođen drveni okvir dostupan je u prirodnoj, bijeloj i crnoj boji.

Clamshell box

Clamshell box

Clamshell box kutija sastavljena je od sjedišta napravljenog na mjeru te obloženog u knjigovezno platno i presvučene ljepenke, koja omogućuje potpuno savršeno prianjanje i zatvaranje. Moguće ju je obložiti knjigoveškim platnom iz naše ponude ili posebno otisnutom naslovnicom. Kutije se mogu izraditi i u odgovarajućim dimenzijama za druge proizvode. Na njima je moguće napraviti otisak u UV tehnici.

Decor box

Decor box

Elegantna dvodijelna kartonska kutija Decor box je dostupna u tri boje knjigoveznog platna. Biserno bijela, siva (003) ili sivo-crna (008). Sjedište kutije je obloženo ukrasnom svilom, koja odgovara boji vanjštine.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kao poklon

Knjiga je poklon kojega često darujemo roditeljima, kumovima ili prijateljima. Upravo smo zato našim kupcima omogućili narudžbu Mini knjige. Mini knjiga se tiska koristeći istu pripremu kao velika, stoga za nju nije potrebno dodatno oblikovanje. Tiska se na tanji, 170 g premazni sijajni papir, koji nije plastificiran, jer zbog manje dimenzije ne dozvoljava isti način vezivanja kao velika knjiga. Veličina Mini knjige je 160 x 150 mm. Naručiti se može jedan ili više dodatnih primjeraka.

Primjeri Pro knjiga s otisnutim koricama i ostalim dodacima