Premium knjiga

Otisnute korice

Premium knjiga s otisnutim stranicama i mogućnošću velikog raspona stranica, nudi slobodu u oblikovanju. Premazni mat papir daje dojam kataloškog i mondenog proizvoda. Na raspolaganju je u tri veličine te primjerena za kombiniranje u različite pakete. Koristite predložak i oblikujte cijelu naslovnu koricu s najdražom fotografijom i posvetom. Sjajna, matirana ili baršunatsa plastifikacija ovitka, štiti knjigu od vanjskih utjecaja.

Svojstva
  • Veličina stranice: L (velika) 320 x 270 mm
  • Raspon: od 70 do 210 stranica
  • Izbor papira: 170 g premazni mat, 125 g pearl, 140 g art ali 190 g foto mat
Dorada korica
Dekorativne kutije
Mini knjige
Dorada korica

Potpuno otisnuta korica može biti sjajno, mat ili baršunasto plastificirana.

Dekorativne kutije
Slip box

Slip box

U ponudu smo uključili i dekorativnu ambalažu koja je oblikovana i krojena po mjeri odabrane knjige. Ručno izrađena kartonska Slip box kutija presvučena je s istovjetnim materijalom kao i korica. Slip box može biti u potpunosti otisnut s Vašim oblikovanjem. Na raspolaganju je za L (large) i M (medium) knjigu.

Clamshell box

Clamshell box

Clamshell box kutija sastavljena je od sjedišta napravljenog na mjeru te obloženog u knjigovezno platno i presvučene ljepenke, koja omogućuje potpuno savršeno prianjanje i zatvaranje. Moguće ju je obložiti knjigoveškim platnom iz naše ponude ili posebno otisnutom naslovnicom . Kutije se mogu izraditi i u odgovarajućim dimenzijama za druge proizvode. Na njima je moguće napraviti otisak u UV tehnici.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kao poklon

Knjiga je poklon kojega često darujemo roditeljima, kumovima ili prijateljima. Upravo smo zato našim kupcima omogućili narudžbu Mini knjige. Mini knjiga se tiska koristeći istu pripremu kao velika, stoga za nju nije potrebno dodatno oblikovanje. Premium knjiga je na raspolaganju u tri veličine. Velika kao osnova i dvije manje M (medium) 235 x 205 mm in S (small) 180 x 150 mm. Postavljanje na manji format je naša briga, stoga nema potrebe za dodatnim oblikovanjem.

Primjeri Premium knjiga s otisnutim koricama i ostalim dodacima