Premium knjiga

Platnene korice

Premium knjiga je osmišljena u suradnji s priznatim fotografima. Nudi mogućnost velikog raspona stranica i slobodu pri oblikovanju. Pažljivo odabrani premazan papir daje osjećaj mondenog proizvoda. Dostupna je u tri veličine, L (large- velika knjiga), M i S (medium in small - mini knjiga), i na taj način je primjerena za kombiniranje u različite pakete. Možete birati iz širokog spektra platana za vezivanje knjiga.

Svojstva
  • Veličina stranice: L (velika) 320 x 270 mm
  • Raspon: od 70 do 210 stranica
  • Izbor papira: 170 g premazni mat, 125 g pearl, 140 g art ali 190 g foto mat
Materijali za uvez
Dorada korica
Dekorativne kutije
Mini knjige
Materijali za uvez

Kvalitetna platna za vezivanje knjiga različitih tekstura i boja:

Dorada korica
UV dotisk

UV otisak

Posebna UV tehnologija sa upotrebom bijele boje omogućuje otisak na korice također i na tamnim materijalima. Možete kreirati bilo koji oblik, font i boju. Lak, kao dodatna opcija, dati će Vašem proizvodu 3D izgled. Savjetujemo korištenje kontrastnih motiva u odnosu na odabranu boju korica.

Platnica z okvirjem

Korica s okvirom

Naslovna korica s okvirom, ručno izrađena, ima udubljenu fotografiju veličine 100 x 100 mm u Pro foto knjizi je moguća samo u kombinaciji s Duo koricama.

Dekorativne kutije
Slip box

Slip box

U ponudu smo uključili i dekorativnu ambalažu koja je oblikovana i krojena po mjeri odabrane knjige. Ručno izrađena kartonska Slip box kutija presvučena je s istovjetnim materijalom kao i korica. Slip box može biti u potpunosti otisnut s Vašim oblikovanjem. Na raspolaganju je za L (large) i M (medium) knjigu.

Clamshell box

Clamshell box

Clamshell box kutija sastavljena je od sjedišta napravljenog na mjeru te obloženog u knjigovezno platno i presvučene ljepenke, koja omogućuje potpuno savršeno prianjanje i zatvaranje. Moguće ju je obložiti knjigoveškim platnom iz naše ponude ili posebno otisnutom naslovnicom . Kutije se mogu izraditi i u odgovarajućim dimenzijama za druge proizvode. Na njima je moguće napraviti otisak u UV tehnici.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kao poklon

Knjiga je poklon kojega često darujemo roditeljima, kumovima ili prijateljima. Upravo smo zato našim kupcima omogućili narudžbu Mini knjige. Mini knjiga se tiska koristeći istu pripremu kao velika, stoga za nju nije potrebno dodatno oblikovanje. Premium knjiga je na raspolaganju u tri veličine. Velika kao osnova i dvije manje M (medium) 235 x 205 mm in S (small) 180 x 150 mm. Postavljanje na manji format je naša briga, stoga nema potrebe za dodatnim oblikovanjem.

Primjeri Premium knjig s platnenim koricama i ostalim dodacima