Lay-Flat knjiga

Platnene korice

Ponudu foto knjiga zaključuje najveća među svima, Lay-flat knjiga veličine 400 x 264 mm. Stranice su postavljene u omjeru 2: 3, što omogućuje optimalno postavljanje fotografija. Posebna tehnologija vezanja omogućuje potpuno otvaranje knjige tijekom listanja.

Svojstva
  • Veličina stranice: 295 x 295 mm, 400 x 264 mm
  • Raspon: od 40 do 100 stranica
  • Papir: 216 g premazni mat
Materijali za uvez
Dorada korica
Dekorativne kutije
Mini knjige
Materijali za uvez

Kvalitetna platna za vezivanje knjiga različitih tekstura i boja:

Dorada korica
UV dotisk

UV otisak

Posebna UV tehnologija sa upotrebom bijele boje omogućuje otisak na korice također i na tamnim materijalima. Možete kreirati bilo koji oblik, font i boju. Lak, kao dodatna opcija, dati će Vašem proizvodu 3D izgled. Savjetujemo korištenje kontrastnih motiva u odnosu na odabranu boju korica.

Dekorativne škatle
Slip box

Slip box

U ponudu smo uključili i dekorativnu ambalažu koja je oblikovana i krojena po mjeri odabrane knjige. Ručno izrađena kartonska Slip box kutija presvučena je s istovjetnim materijalom kao i korica. Slip box može biti u potpunosti otisnut s Vašim dizajnom.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kao poklon

Knjiga je velikokrat darilo staršem, poročnim pričam ali prijateljem, zato smo v ta namen našim kupcem omogočili naročilo Mini knjig. Mini knjiga se natisne iz iste priprave kot velika, zato za njo ni potrebno dodatno oblikovanje.

Primjeri Lay-Flat knjiga s platnenim koricama i ostalim dodacima