Pro knjiga

Kožne korice

Pažljivo odabran veliki izbor izdržljive umjetne kože, veliki izbor boja i materijala ugodnih na dodir, daje Pro foto knjizi izgled prestižnog albuma. Kao dodatne dekorativne elemente nudimo zaštitne vanjske rubove u zlatnoj i srebrnoj boji, aluminijske pločice s mogućnošću otiska teksta ili fotografije, kao i tiska na pleksi staklo.

Svojstva
  • Veličina stranice: 320 x 300 mm
  • Raspon: 50 ili 100 stranica
  • Papir: 250 g mat premaz
  • Osobine plastifikacije: sjajna ili mat
Materijali za uvez
Dorada korica
Dekorativne kutije
Mini knjige
Materijali za uvez
Dorada korica
UV dotisk

UV otisak

Posebna UV tehnologija sa upotrebom bijele boje omogućuje otisak na korice također i na tamnim materijalima. Možete kreirati bilo koji oblik, font i boju. Lak, kao dodatna opcija, dati će Vašem proizvodu 3D izgled. Savjetujemo korištenje kontrastnih motiva u odnosu na odabranu boju korica.

Alu ploscica

Alu pločica

Korice umjetne kože mogu se obogatiti s promišljeno otisnutom aluminijskom pločicom, veličine 295 x 50 mm. U donjoj trećini naslovne korice, pločica ima posebno prilagođen utor koji knjizi daje unikatan izgled.

Duo platnica

Duo korica

Duo koricu odlikuje dvostruka debljina, koja knjizi daje prestižan izgled. Moguće je kombiniranje dvaju materijala različitih boja.

Kaširana platnica

Kaširana korica

Kaširana foto korica ima na svojoj osnovi kaširanu još i dodatnu fotografiju te je primjerena za dodavanje na umjetnu kožu.

Fotografija na pleksi steklu

Fotografija na pleksi staklu

Kožne korice u kombinaciji s fotografijom na pleksi staklu, proizvodu daju prestižan izgled. Izravnim otiskom na pleksi pločicu personaliziramo Vaše naslovne korice. Otisnemo ju u veličini 295 x 224 mm te smjestimo (na naslovnici) u zanj, posebno prilagođen utor.

Dekorativne kutije
Boutique box

Boutique box

Kombinaciju prirodnog drva, izabranog platna za vezivanje knjiga ili naslovne korice tiskane po Vašoj želji, spaja elegantno dizajnirana ukrasna kutija Boutique box. Knjizi prilagođen drveni okvir dostupan je u prirodnoj, bijeloj i crnoj boji. Kutiju nije moguče izraditi iz umjetne kože.

Decor box

Decor box

Elegantna dvodijelna kartonska kutija Decor box je dostupna u tri boje knjigoveznog platna. Biserno bijela, siva (003) ili sivo-crna (008). Sjedište kutije je obloženo ukrasnom svilom, koja odgovara boji vanjštine.

Clamshell box

Clamshell box

Clamshell box kutija sastavljena je od sjedišta napravljenog na mjeru te obloženog u knjigovezno platno i presvučene ljepenke, koja omogućuje potpuno savršeno prianjanje i zatvaranje. Moguće ju je obložiti knjigoveškim platnom iz naše ponude ili posebno otisnutom naslovnicom. Kutije se mogu izraditi i u odgovarajućim dimenzijama za druge proizvode. Na njima je moguće napraviti otisak u UV tehnici. Kutiju nije moguče izraditi iz umjetne kože.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kao poklon

Knjiga je poklon kojega često darujemo roditeljima, kumovima ili prijateljima. Upravo smo zato našim kupcima omogućili narudžbu Mini knjige. Mini knjiga se tiska koristeći istu pripremu kao velika, stoga za nju nije potrebno dodatno oblikovanje. Tiska se na tanji, 170 g premazni sjajni papir, koji nije plastificiran, jer zbog manje dimenzije ne dozvoljava istu način vezivanja kao velika knjiga. Veličina Mini knjige je 160 x 150 mm. Naručiti se može jedan ili više dodatnih primjeraka. Mini knjigu nije moguče vezati u umjetnu kožu.

Primjeri Pro knjiga s kožnim koricama i ostalim dodacima