Panoramic knjiga

Platnene platnice

Panoramic knjiga je dizajnirana za postavljanje fotografija po cijeloj stranici. Zbog specifičnog načina uveza, ne dolazi do gubitka motiva u sredini. Izaberite jedan od dvaju vrsta papira i uvez iz širokog raspona platana za vezivanje knjiga.

Svojstva
  • Veličina stranice: 210 x 297 mm, 210 x 210 mm, 210 x 148 mm
  • Raspon: 20, 40, 60, 80 ili 100 stranica
  • Izbor papira: 380 g foto mat ili 296 g nepremaziv
Materijali za uvez
Dorada korica
Dekorativne kutije
Mini knjige
Materijali za uvez

Kvalitetna platna za vezivanje knjiga različitih tekstura i boja:

Obogaćivanje korica
UV dotisk

UV otisak

Posebna UV tehnologija sa upotrebom bijele boje omogućuje otisak na korice također i na tamnim materijalima. Možete kreirati bilo koji oblik, font i boju. Lak, kao dodatna opcija, dati će Vašem proizvodu 3D izgled. Savjetujemo korištenje kontrastnih motiva u odnosu na odabranu boju korica.

Dekorativne kutije
Slip box

Slip box

Svjesni smo koliko je važno da se knjiga preda i položi, stoga smo u ponudu uključili i dekorativnu ambalažu koja je oblikovana i krojena po mjeri odabrane knjige. Ručno izrađena kartonska Slip box kutija presvučena je s istovjetnim materijalom kao i knjiga te daje proizvodu, točku na i. Na raspolaganju su knjige u veličini knjiga 210 x 297 mm i 210 x 210 mm.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kao poklon

Panoramic knjiga je na raspolaganju također i u formatu 105 x 148 mm. Proizvedemo ju kao mini inačicu velike A4 Panoramic knjige, stoga pri narudžbi, za nju nije potrebno dodatno oblikovanje. Zbog svog mini formata i atraktivnog izgleda primjerena je kao poklon prijatelju, rođaku ili znancu.

Primjeri Panoramic knjig s platnenim koricama i ostalim dodacima